Lukiat:

lauantai 25. elokuuta 2012

Mäsä Amy

Moikka kaikki! :)
Ihmettelette ehkä otsikkoa. Joka on valitettavasti 100% totta. Amy on ihan mäsänä. Obitsussa on joku vika keskivartalon kohalla, se siis meni kolmeen osaan yks pv.. Sitten meijän obitsun laittaminen ei oikeen onnistunu ja nyt amyn pää meinaa irtoo kokoajan (ja on kiinni teipillä..) Mä ja Ewe kokeillaan joku päivä laittaa suurempi kaulatappi sille jos vähä jelppais. uus obitsukin pitäs hankkii näydest, mut ei niitäkään ilman rahaa mistään taijota..
Kaikki kuvat on sitten ennen tätä mäsääntymis katastroofia.  Juu ihanaa oli kun Amyn sai tolleen ilman että jalka irtos <3 Nykyään jalat muuten on löystynyt ihan rutosti, oikeesti ei voi mitään tehä kun heti on jalka pudonnut johonkin ja sitten etitään puol tuntii owo

 Ja Ramona niin vetreenä tässä <3 

KT- tervetuloa amyn lentokouluun!

 Amy: Moikka katsojat! Tänään opetellaan ensin tavallista mätkähtämistä lentoyrityksen jälkeen :) Muistakaa pitää raajoistanne kiinni etteivät ne irtoa!
 Amy: *nousee*
 Amy: Eli nyt vain leikitte lentokonetta, helppoa! :)
 Amy: *PUTUM!* Eli nyt tiputte sivystyneesti ja kevyeesti (kevyt, missä?)
Pian:
 Amy: Eli nytten harjoitellaan pääedellä mätkähtämistä. Asetut siis näin ja heität jalat pääsi ympäri ja sitten.. no kattokaas nyt vaan!
 Amy: Ja muistakaa ojentaa nilkat! :)
Amy: Helppoa, eikö? ;)


moimoi owo

3 kommenttia:

 1. Voi Ann, toi kt oli kyl niin..*reps* :DDD <33

  Jaja Ramonalta terkkuja ;)

  Ramona: Mikä on vetree owo No mutta tänkkessöönnsenssönnessnsöö owo Ja terveiset Annylle vai Amy se tais olla vaivaivai..owo Jajajaja Anny (minä: se on Amy...) Mä osaan irrottaa mun käsiä B)) Se on mun uus harrastus owo (minä: sori vaan mut ei oo koska kädet löystyy).....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muuten sä et ees oo mun lukija...? D: Ei sua ainkaa siel näy..

   Poista
 2. Kyllä, sen oli tarkoiturepäyttää :D
  Kyl mä luen sun blogii ja oon lukia!! :0
  Amy: En tajunnu puoliikaan mut hauskaa on owo

  VastaaPoista